Tapahtumakalenteri

Puulinnun sulkavuoluTulevia ja menneitä tapahtumia

Gustafin perhepäivä
Gustaf, 22.10. klo 12:00
Syksyn perhepäivää vietetään Gustaf-museossa puun ja Esther Shalev-Gerzin Tehdas on ulkopuolella -näyttelyn innoittamana.
Päivän teemana on vuoleminen. Vuolukoulun Joel Nokelainen pitää kolme vuolutuokiota. Ne alkavat klo 12, 13 ja 14. Nokelaisen johdolla valmistetaan pieni vuolutyö, jonka jokainen tekijä saa mukaansa. Vuolukouluun ei ole ikärajaa. Kuhunkin ryhmään mahtuu 12 vuolijaa. Aikuiset saavat olla mukana.
Perheopastukset kello 12.30, 13.30 ja 14.30 tutustuttavat puuveistoksiin, ammatteihin, työhön ja työn kuvaamiseen taiteessa. Voit itse kokeilla vaikkapa konttoristin tehtäviä.
Satuvuolutuokio kello 15.30 tuo tuulahduksen menneiltä ajoilta, jolloin vielä kerrottiin tarinoita puhdetöitä tehdessä. Satuvuolu-esityksessä Joel Nokelainen vuolee puulintua ja kertoo samalla satua.
Perhepäivä on lapsille maksuton. Aikuiset maksavat normaalin pääsymaksun.
Tervetuloa!

Konepäivillä Keuruun Kaledo.nissa 16.syyskuuta 2017

Ti 25.7 Esitykset Annantalolla Helsingissä
Pe 11.8 Esitykset Tuusulan Taiteiden yössän.issa 16.syyskuuta 2017

Ma 22.5 esitys klo 10 Porvoossa, Johanna-koti
Ti 23.5 klo 10 esitys PorvoossaVanhan Keuruun  tapahtumassa 9. heinäkuuta, sekä 30.heinäkuuta 2017, Hamarin koulu

Olen Vuolemassa Satuvuoluja Einari Vuorelan Kotimuseolla Koululais-ryhmille Multialla 30. toukokuuta 2017

Peli jonka kuka vain voi toteutta ollut Taito-lehdessä 2014 artikkelina

Vanhat tapahtumat jääkööt tuonne jälkijunaan..

Tämä päivitys on tehty 24.maaliskuuta 2017.

Vuoden alkupuolella olen  Vuollut Jämsässä 80-vuotis kukan, haastattelun kera…Ollut pitkäaikaisen Oppilaani Henri.n kanssa vuolemassa kahdesti henri on siis yksityisoppilas..ja ollut sitä jotain 16-17. vuotta…Pelannut Senioritalo Lehtiniemessä ikäihmisten kanssa kehittämääni peliä (Linnoituskuulapeli) josta näkee youtube.ssa kookkaan version..löytyy nimelläni… Tulevana toukokuuna olen jälleen vuolemassa Multialla, Einari Vuorelan Kotimusella Satuvuoluja Koululais-ryhmille (30.5)..ja heinäkuussa kahtena viikonloppuna Vanhan Keuruun tapahtumassa…

Palasin juuri Arabiemiirikuntien-liiton Sharjahista jossa osallistuin tapahtumaa: Finnish heritage week (12.11-19.11 2016)  Puulinnunvuolijana

mukana oli mm: Usva Ensemble, Unaja Duo, Luennoitsija Lauri Harvilahti, Hanuristi Marika Löytty, sekä matkan alkuunsaattaja, ja yhteyshenkilö Jarno Peltonen (Eläkkeellä Taideteollisuus museon Johtaja) Sharjah sijaitsee Arabiemiikuntain liitossa aivan Dubain vieressä, ja siellä oli esillä ennen meitä Italia, tällä alkaneella viikolla Portugali.

Tallenna